Contracronometru. O brazilianca vrea sa depaseasca recordul de 47 de interventii chirurgicale detinut de o americanca Modelul brazilian Angela Bismarchi se pregateste intens sa danseze aproape dezbracata in fata turistilor care vor participa luna vi
Contracronometru. O brazilianca vrea sa depaseasca recordul de 47 de interventii chirurgicale detinut de o americanca Modelul brazilian Angela Bismarchi se pregateste intens sa danseze aproape dezbracata in fata turistilor care vor participa luna viitoare la celebrul carnaval de la Rio. Pentru a se prezenta cat mai bine in fata spectatorilor, Angela, in varsta de 36 de ani, va apela din nou la bisturiu. Ea isi va face ce-a de-a 42-a operatie estetica, interventia chirurgicala fiind realizata chiar de sotul ei, estetician la o clinica din Rio. "M-a operat deja de zece ori si am mare incredere in el", a declarat brazilianca. "Intotdeauna am fost o femeie extrem de atenta la felul cum arat. In plus, ca sa participi la carnaval, trebuie sa ai o prezenta absolut spectaculoasa si sa te simti cat mai bine in pielea ta", a mai spus ea. Angela se va supune unei interventii faciale, la ochi, in urma careia sa aiba trasaturile unei asiatice. "Tema dansului meu de la carnaval va fi imigratia japoneza in Brazilia si trebuie sa fiu cat mai convingatoare", a explicat modelul. Prima operatie, la 21 de ani Bismarchi vrea sa depaseasca recordul americancei Cindy Jackson (foto medalion) care, la 52 de ani, se lauda cu 47 de operatii estetice. Cindy, care s-a autoproclamat "Papusa vie", este in prezent proprietara unei companii de produse de ingrijire corporala si este foarte cunoscuta in randul vedetelor de la Hollywood. Angela si-a facut prima interventie la 21 de ani, imediat dupa ce a nascut. "Din cauza ca am alaptat, mi s-au lasat sanii. Eram atat de suparata, ca am decis sa apelez la operatia estetica ca sa-i fac mai obraznici si mai fermi. Am fost atat de incantata de rezultat, ca dupa aceea am devenit dependenta de operatiile estetice", a marturisit brazilianca. "In plus, cei doi soti ai mei au fost esteticieni, asa ca era si pacat sa nu profit de experienta lor ca sa am un trup de invidiat", a mai spus ea. Pe langa faptul ca a devenit celebra pentru refacerea trupului din bisturiu, Bismarchi a castigat si numeroase titluri la carnaval. In 2000 a fost arestata dupa ce a defilat aproape nud, cu steagul brazilian pictat pe corp. "Am ajuns celebra si asta e tot ce-si poate dori cineva: sa fie recunoscut si lumea sa vorbeasca de el", a afirmat brazilianca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.