Compania Andami, specializata in distributia si depozitarea materialelor de constructii si in dezvoltarea de proiecte imobiliare, a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 32 mil. euro si mizeaza pe o crestere de cel putin 25% anul acesta, informeaza NeswIn.
"Cifra de afaceri in 2006 a companiei a fost de 28 milioane de euro, in 2007 a ajuns la 32 milioane de euro, iar pentru 2008 ne asteptam la 40 milioane de euro.
In acest an, compania isi va reloca sediul si zona de productie care se afla in Dudesti - Pantelimon pentru a putea construi in acest loc blocuri de apartamente", au afirmat oficialii companiei.
Terenul aferent acestei zone rezidentiale este de aproximativ 80.000 de metri patrati, iar investitia se va ridica la circa 50 mil. euro. Ansamblul de blocuri va oferi pe piata imobiliara din Capitala atat garsoniere, cat si apartamente cu trei si patru camere.
Compania va finaliza in primavara acestui an constructia primului ansamblu rezidential, Ansamblul Magnolia din Corbeanca, format din 48 de vile unifamiliale ai caror potentiali cumparatori sunt persoanele cu venituri peste medie si a anuntat deja ca va mai investi alte 7 mil. euro intr-un ansamblu asemanator, Ansamblul Magnolia - Tamas.
Potrivit reprezentantilor companiei, in cadrul proiectului Magnolia - Tamas, situat in aceeasi zona cu cel din Corbeanca, vor fi construite 50 de vile unifamiliale, pe o suprafata de circa 35.000 de metri patrati si care au ca termen de finalizare anul 2009. Complexul Magnolia - Tamas va avea insa un public-tinta diferit de Magnolia - Corbeanca, fiind destinat celor cu venituri medii.
Compania Andami a intrat pe piata de distributie si comercializare a materialelor de constructie in 1992. In timp, pe langa distributia si comercializarea lor, a trecut si la productia acestora, specializandu-se in productia de plase sudate si fasonarea otelului beton.