Aproape 2000 de elevi din judetul Covasna au intrat luni dimineata in greva japoneza, pentru a protesta impotriva deciziei Ministerului Muncii de a nu acorda alocatie de stat celor care au implinit varsta de 18 ani. Presedintele Consiliului Judetean
Aproape 2000 de elevi din judetul Covasna au intrat luni dimineata in greva japoneza, pentru a protesta impotriva deciziei Ministerului Muncii de a nu acorda alocatie de stat celor care au implinit varsta de 18 ani. Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor, Elod Nemes a precizat ca greva va dura timp de o saptamana, iar in aceasta perioada elevii vor purta la cursuri banderole albe pe brate. Potrivit acestuia numarul celor care vor participa la aceasta actiune de protest va creste in urmatoarele zile la aproape 4000. Elod Nemes sustine ca si alte consilii ale elevilor din tara si-au anuntat intentia de a se solidariza cu elevii covasneni, organizand la randul lor greve japoneze, printre acestea numarandu-se cele din judetele Cluj, Mures, Harghita, Tulcea, Caras Severin, Alba si Timis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.