Bucuresti
Vremea se va raci usor. Cerul va fi temporar noros, iar in prima parte a zilei vor mai fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla in general moderat ziua, iar noaptea va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 3-4
Bucuresti
Vremea se va raci usor. Cerul va fi temporar noros, iar in prima parte a zilei vor mai fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla in general moderat ziua, iar noaptea va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 3-4 grade, iar minima de -5 - 4 grade.
In tara
Vremea se va raci indeosebi in nordul, centrul si estul tarii. Local va ninge la munte, iar in prima parte a zilei si in Moldova, Muntenia, Dobrogea si Transilvania. Vantul va mai prezenta local intensificari, in cursul zilei, viscolind sau spulberand ninsoarea, in regiunile estice si centrale, precum si la munte, unde va continua sa fie tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime intre -10 si -2 grade, mai scazute in depresiuni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.