Bahmu, incantata de Moni
Consoarta lui Prigoana a avut parte de o disutie tête-à-tête cu sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu, la finalul careia a marturisit ca nu se astepta ca Monica sa fie o persoana atat de complexa. Am avut ce sa vorbesc cu ea, am abordat diferite subiecte, si consider ca pentru varsta ei este o persoana manierata si foarte matura, a declarat Adriana. (A.S.)
Elena Carstea, vorbe de mahala
Elena Carstea nu se dezice si, la fiecare revenire a sa pe pamant mioritic, socheaza asistenta cu declaratiile sale incendiare. Nu stii ca eu termin mai greu si la mine dureaza mai mult, i-a reprosat solista lui Cristi Brancu, moderatorul care incerca sa tina in frau dezvaluirile socante facute de aceasta la Agentul VIP. Expresiile folosite de americanca au fost taxate de aplaudacii din sala, care au considerat ca vocabularul cantaretei este extrem de colorat si are prea multe tente sexuale pentru a putea fi folosit intr-o emisiune difuzata inainte de miezul noptii.
Fizz reloaded
Fizz, solistul disparut din peisajul autohton, care si-a incheiat cariera artistica dupa ce a filmat cateva videoclipuri imblanite si decapotate, a revenit in cluburile din Capitala. Acesta a fost recunoscut, saptamana trecuta, printre invitatii care au participat la un show disputat intre doua blonde, intr-o incaierare in frisca. Cum era si normal, la sfarsitul luptei, acesta a remarcat- o pe Natasha, o obis- nuita a petrecerilor de gen, care ultima data s-a tavalit prin ciocolata. (A.S.)