ITALIA, Serie A, etapa a 20-a * ADRIAN MUTU a marcat primul gol al partidei pe care Fiorentina a castigat-o cu 2-0 pe terenul lui Empoli. "Briliantul" a jucat toate minutele si a inscris golul decisiv in minutul 85, ajungand la 13 goluri marcate in
ITALIA, Serie A, etapa a 20-a * ADRIAN MUTU a marcat primul gol al partidei pe care Fiorentina a castigat-o cu 2-0 pe terenul lui Empoli. "Briliantul" a jucat toate minutele si a inscris golul decisiv in minutul 85, ajungand la 13 goluri marcate in Serie A lPAUL CODREA a fost integralist pentru Siena, 0-1 in deplasare cu Sampdoria, fiind apreciat de presa italiana pentru efortul depus lFara ADRIAN PIT, retinut in lot, AS Roma a castigat pe teren propriu cu 1-0 meciul cu Palermo lDin cauza unor probleme medicale, CRISTI CHIVU nu a fost nici el oprit in lotul lui Inter, care a jucat ieri dupa amiaza la Udine.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 23-a lDANIEL NICULAE si GABRIEL TAMAS au jucat toate minutele pentru Auxerre, 0-0 acasa cu Nancy. Fundasul roman a primit un cartonas galben in minutul 32.
FRANTA, Ligue 2, etapa a 22-a lCLAUDIU KESERU a marcat golul victoriei pentru Libourne Saint-Seurin, la primul sau meci oficial in tricoul acestei echipe, la care a fost imprumutat saptamana trecuta de la FC Nantes. Internationalul roman de tineret a fost titular si a inscris in minutul 54 in poarta echipei Chateauroux.
PORTUGALIA, bwin Liga, etapa a 22-a lLASZLO SEPSI a fost inclus pentru prima data in lotul Benficai Lisabona, vazand de pe banca de rezerve meciul castigat de echipa sa cu 3-1 pe terenul Vitoriei Guimaraes.
ISRAEL, prima liga, etapa a 17-a lBOGDAN APOSTU a marcat unicul gol al lui Bnei Sakhnin, care s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Hapoel Tel Aviv. Jucatorul roman a fost titular si a inscris in minutul 72.
CIPRU, Premier League, etapa a 18-a * MIHAI STERE a fost eliminat de pe teren in meciul pe care echipa sa, Aris Limassol, antrenata de MIHAI STOCHITA, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, in deplasarea de la Omonia Nicosia. Stere a fost titular, ca si ADRIAN MIHALCEA si CIPRIAN MOZACU, fiind eliminat in minutul 89, in timp ce LAURENTIU DINITA nu a jucat deloc lBOGDAN ANDONE a fost integralist, iar ADRIAN IENCSI a jucat primele 34 de minute pentru Apollon Limassol, 2-2 in deplasare cu Enosis Paralimni * DANIEL FLOREA a jucat 64 de minute pentru APOEL NICOSIA, 3-1 pe teren propriu cu Nea Salamina.
GRECIA, Alpha Ethniki Liga, etapa a 18-a lCOSMIN BARCAUAN a fost integralist pentru OFI Creta, care a remizat, scor 1-1, pe terenul lui Ergotelis. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.