Presedintele venezuelean Hugo Chavez a acceptat un pumn de frunze de coca de la aliatul sau Evo Morales, presedintele Boliviei, si le-a mestecat explicand: "Coca nu este cocaina". "Stiti ce putere da coca", a spus Chavez, precizand si ca <<am c
Presedintele venezuelean Hugo Chavez a acceptat un pumn de frunze de coca de la aliatul sau Evo Morales, presedintele Boliviei, si le-a mestecat explicand: "Coca nu este cocaina". "Stiti ce putere da coca", a spus Chavez, precizand si ca <<am crescut obisnuit cu asta (mestecarea frunzelor de coca) in fiecare zi dimineata>>. Liderul venezuelean il sustine astfel pe cel bolivian, el insusi cultivator de coca, condamnand insa producerea cocainei. Chavez i-a acuzat pe oficialii americani ca se folosesc de acest aspect pentru a afecta imaginea Guvernului sau in scopuri politice. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.