Andreia, membra a formatiei Trident, este nemultumita de faptul ca este prea slaba, asa ca s-a pus pe ingrasat. Cantareata a reusit sa acumuleze cinci kilograme in doar doua saptamani, cu o cura bazata pe mancare sanatoasa. “Dupa sarbatori am
Andreia, membra a formatiei Trident, este nemultumita de faptul ca este prea slaba, asa ca s-a pus pe ingrasat. Cantareata a reusit sa acumuleze cinci kilograme in doar doua saptamani, cu o cura bazata pe mancare sanatoasa. “Dupa sarbatori am realizat ca m-am ingrasat cateva kilograme si acum trebuie sa ma chinui sa le pastrez. Ar fi perfect daca as mai pune inca doua, dar ramane de vazut daca organismul meu va mai asimila. Eu sunt din fire o pofticioasa si imi place sa mananc mult. Ultima oara am mancat singura o paine la o masa! Ma chinui sa mananc sanatos si merg si la sala pentru ca aceste kilograme sa se depuna acolo unde trebuie. Sunt innebunita dupa cartofi prajiti, dar incerc sa ma abtin cat de mult pot pentru ca prajelile nu sunt bune pentru organism.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.