Mijlocasul Alin Stoica, jucator liber dupa ce in aceasta iarna si-a reziliat acordul cu KAA Gent, va evolua in 2008 tot in campionatul Belgiei, el urmand sa semneze un contract valabil pana la finalul sezonului cu gruparea FCV Dender EH, informeaza p
Mijlocasul Alin Stoica, jucator liber dupa ce in aceasta iarna si-a reziliat acordul cu KAA Gent, va evolua in 2008 tot in campionatul Belgiei, el urmand sa semneze un contract valabil pana la finalul sezonului cu gruparea FCV Dender EH, informeaza presa belgiana. In timpul perioadei de mercato, Alin Stoica a mai negociat cu Mouscron si Poli "Stiinta" Timisoara. Alin Stoica a ajuns la un acord cu conducerea clubului Dender, cu care urma sa discute ieri ultimele detalii legate de contract. "Totul este aproape aranjat pentru un contract pe sase luni cu optiune de prelungire, in caz ca vom ramane in prima liga", a declarat antrenorul secund al formatiei Dender, Patrick Asselman. La Dender, Alin Stoica il va avea antrenor pe Johan Boskamp, sub comanda caruia a evoluat si la Anderlecht Bruxelles. Stoica, in varsta de 28 de ani, a mai fost legitimat la Steaua Bucuresti, FC Bruges, Siena, FC National si Poli Stiinta Timisoara. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.