Membrii unei retele de traficanti de carne vie au obligat mai mult de 150 de elevi ai Scolii nr. 1 din Tandarei - Romania sa cerseasca si sa fure in Marea Britanie, a declarat directoarea unitatii de invatamant, informeaza Mediafax, citand Daily Ma

Membrii unei retele de traficanti de carne vie au obligat mai mult de 150 de elevi ai Scolii nr. 1 din Tandarei - Romania sa cerseasca si sa fure in Marea Britanie, a declarat directoarea unitatii de invatamant, informeaza Mediafax, citand Daily Mail.

Directoarea Scolii nr. 1 din Tandarei, Steluta Mitrea, a spus ca de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana elevii au inceput sa dispara in numar mare. "Din senin, un copil pur si simplu nu mai vine la scoala intr-o zi. Cand trimitem oameni sa afle ce s-a intamplat, familia spune ca a fost trimis in strainatate", a precizat Mitrea.

Seful Politiei din Tandarei, Ion Manolache, sustine ca sunt anchetati cinci posibili capi ai retelei de trafic uman care inca locuiesc in oras, pentru a stabili de unde provin banii detinuti de acestia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.