"Modest". In timp ce fiul cel mare al afaceristul si-a cumparat un Bugatti Veyron de 1,6 milioane de euro, iar mezinul are o colectie impresionanta de masini de lux, seniorul nu si-a mai schimbat masina din 2004! Unul dintre cei mai bogati romani, C
"Modest". In timp ce fiul cel mare al afaceristul si-a cumparat un Bugatti Veyron de 1,6 milioane de euro, iar mezinul are o colectie impresionanta de masini de lux, seniorul nu si-a mai schimbat masina din 2004! Unul dintre cei mai bogati romani, Costel Casuneanu, (a carui avere a fost estimata la 100.000.000 de dolari) pare ca, de la o vreme, s-a lasat deoparte pe el si nu mai munceste decat pentru cei doi baieti ai sai. Zilele trecute, Casuneanu senior a venit de la Oituz-Bacau (unde isi are resedinta) pentru o intalnire de afaceri la Bucuresti fara soferi si bodyguarzi, asa cum umbla fiul sau Costelus. In timp ce baietii sai epateaza cu cele mai scumpe masini din Romania, miliardarul este mult mai "modest". El are un "amarat" de Porsche Cayenne, inmatriculat pe firma PACO, cu initialele lui si ale sotiei, respectiv Costel si Paulina Casuneanu - CPC. Sursele noastre ne-au declarat ca Porsche-ul respectiv este fabricat in 2004 si este, probabil, cel mai vechi din colectia impresionanta de masini de lux a familiei. Intr-un numar trecut, CANCAN a dezvaluit ca fiul cel mare al afaceristului detine un Bugatti Veyron (cea mai scumpa masina din lume - 1,6 milioane de euro), iar mezinul, Costelus, este proprietarul (la numai 25 de ani) a unor veritabile "bijuterii": un Lamborghini Murcielago alb - 284.000 de euro (plus taxele aferente), un Mercedes SL 55 AMG - evaluat la 148.000 de euro, un Porsche Cayenne Turbo (nou insa, in comparatie cu cel al seniorului) - 98.000 de euro, un Hummer H2 negru - 61.000 de euro, dar si a unei Dacii, preparate special pentru curse, in valoare de aproximativ 16.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.