Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca avocata brasoveana Elodia Ghinescu nu este moarta, el bazandu-se pe informatiile furnizate de o mare clarvazatoare care lucreaza si cu serviciile secrete israeliene. Desi considera ca politistul Cristian
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca avocata brasoveana Elodia Ghinescu nu este moarta, el bazandu-se pe informatiile furnizate de o mare clarvazatoare care lucreaza si cu serviciile secrete israeliene. Desi considera ca politistul Cristian Cioaca, sotul avocatei disparute, "are figura de criminal", presedintele PRM, C.V. Tudor, declara ca acesta nu si-a omorat sotia. "Eu, de regula, ma pronunt acolo unde sunt stapan pe materie si cunosc", a declarat Vadim, marti seara, la emisiunea Nasul. "Eu pot sa spun asa: ca o doamna, o romanca din Israel, care este o clarvazatoare iesita din comun, nu am sa-i dau numele, nu o cunosc, doar prin intermediari, a analizat fotografiile acelei persoane, lucreaza si israelienii cu aceasta femeie, este o femeie infirma, femeie necajita, dar cu har... Are acces la o banca de date a Universului, cum spunea Valeriu Pop in anii ?70-80. Ea mi-a transmis ca nu o vede moarta pe Elodia". Pe de alta parte, senatorul PRM nu exclude posibilitatea ca acest caz celebru sa fie folosit ca diversiune menita "sa distraga atentia, probabil" de la alte subiecte fierbinti. "Sa vedem care o fi adevarul. Nu vreau sa influentez, Doamne fereste, nici n-am cum, mersul anchetei, dar ceva este foarte suspect", a mai spus liderul peremist. (B.T.I)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.