Pregatirile pentru noul matinal de la National TV sunt pe ultima suta de metri. Marti, 29 ianuarie, "E dimineata, natiune!" va debuta cu Andreea Spataru si Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, la carma. Dupa plecarea la Antena 1 a cuplului de
Pregatirile pentru noul matinal de la National TV sunt pe ultima suta de metri. Marti, 29 ianuarie, "E dimineata, natiune!" va debuta cu Andreea Spataru si Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, la carma. Dupa plecarea la Antena 1 a cuplului de prezentatori Razvan si Dani, producatorii noului format au schimbat radical decorul, transformand studioul intr-un apartament ultramodern. In acest decor, Tudor si Andreea se confrunta cu problemele universale ale cuplului si incearca sa le gaseasca rezolvari rapide. Micile dispute sunt generate de conflicte simple de genul, cine are intaietate la baie, cine face cafeaua dimineata, cine detine telecomanda sau ai cui prieteni fac mai multa galagie. Pe langa toate acestea, cei doi protagonisti vor invita in "casa" lor atat vedete, cat si persoane obisnuite cu povesti interesante.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.