Sistemul american de banci centrale, Federal Reserve, a decis marti reducerea dobanzii de politica monetara cu 0,75 puncte, la 3,50%, si scaderea ratei principale de refinantare tot cu 0,75 puncte, la 4%, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Decizia
Sistemul american de banci centrale, Federal Reserve, a decis marti reducerea dobanzii de politica monetara cu 0,75 puncte, la 3,50%, si scaderea ratei principale de refinantare tot cu 0,75 puncte, la 4%, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Decizia Federal Reserve nu a influentat insa evolutiile indicilor de la Bursele americane, mentinand trendul descendent de vineri. Bursa americana s-a deschis cu scadere brusca, toti indicii importanti afisau deprecieri semnificative, la ora 9:50, ora New York-ului, indicele Nexico Bolsa se depreciase cel mai mult, cu peste 1.453 de puncte (scadere de 5,35%), urmat de indicele NASDAQ cu o depreciere de peste 65 de puncte, (scadere de 2,79%) si indicele S&P 500 pierduse peste 32 de puncte (scadere de 2,44%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.