BT Asigurari Cluj-Napoca si-a majorat capitalul social cu 60 mil. lei, la 127,5 mil. lei, prin aportul in numerar al grupului francez Groupama, actionarul unic al asiguratorului roman, a anuntat societatea. "Banii au intrat in conturile companiei la
BT Asigurari Cluj-Napoca si-a majorat capitalul social cu 60 mil. lei, la 127,5 mil. lei, prin aportul in numerar al grupului francez Groupama, actionarul unic al asiguratorului roman, a anuntat societatea. "Banii au intrat in conturile companiei la finele anului 2007 si au fost necesari pentru respectarea indicatorilor de solvabilitate si lichiditate impusi de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor", au declarat pentru Mediafax surse din cadrul BT Asigurari. Ultima majorare de capital la BT Asigurari a avut loc in prima parte a anului 2007, cand actionarii au hotarat o infuzie de fonduri de 31 mil. lei, la 67,5 mil. lei. In a doua parte a lunii octombrie 2007, Banca Transilvania a anuntat ca a semnat contractul prin care vinde 90% din capitalul BT Asigurari companiei franceze Groupama, pretul convenit la acel moment fiind de 90 mil. euro, acesta putandu-se modifica pe baza rezultatelor financiare pe 2007 ale asiguratorului roman.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.