Activele nete ale Societatilor de Investitii Financiare au ajuns la 11,5 miliarde lei in decembrie, in scadere cu 1% fata de luna anterioara si inurcare cu 48,5% fata de inceputul anului, potrivit datelor Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament
Activele nete ale Societatilor de Investitii Financiare au ajuns la 11,5 miliarde lei in decembrie, in scadere cu 1% fata de luna anterioara si inurcare cu 48,5% fata de inceputul anului, potrivit datelor Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC).
Pe ansamblul anului 2007, activele nete cumulate ale celor cinci SIF-uri au inregistrat o crestere cu 43,7%, perioada in care moneda euro s-a apreciat cu circa 3,3% in raport cu leul.
SIF Transilvania a incheiat anul trecut cu o crestere a activului net de 76,4% si, in acelasi timp, si cu cel mai mare volum al acestuia. Urmeaza SIF Muntenia, cu o crestere anuala de 65,7%, SIF2 - cu un avans de 31,8%, SIF5 - cu 37,9%, iar SIF1 a inregistrat un activ net de 2,02 miliarde lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.