Producatorul de echipamente electrice si automatizari Moeller Electric, din grupul german Moeller, mizeaza pentru acest an pe o cifra de afaceri de circa 43,7 de milioane de euro, cu 15% mai mare decat in 2007, cand afacerile companiei au crescut cu
Producatorul de echipamente electrice si automatizari Moeller Electric, din grupul german Moeller, mizeaza pentru acest an pe o cifra de afaceri de circa 43,7 de milioane de euro, cu 15% mai mare decat in 2007, cand afacerile companiei au crescut cu 20%, la 38 de milioane de euro.
Profitul net al Moeller Electric a urcat anul trecut tot cu 20%, la 8,78 milioane de euro, de la 7,32 milioane de euro in 2006, potrivit datelor firmei furnizate Mediafax. Evolutia indicatorilor financiari a fost influentata de cresterea retelei de distributie la nivel national. Reprezentantii Moeller nu au precizat valoarea afacerilor din 2008, aratand insa ca avansul estimat este de 15%. In conditiile in care anul trecut afacerile companiei au totalizat 38 de milioane de euro, indicatorul se va plasa in acest an in jurul a 43,7 milioane de euro. Moeller Electric va reloca in acest an birourile firmei din Bucuresti in centrul de afaceri Baneasa Business&Technology Park.
La sfarsitul anului 2007, producatorul de echipamente electrice si automatizari si-a relocat depozitul in parcul industrial Bucharest West Logistic Park. Printre clientii importanti ai Moeller Electric s-au numarat Petrom, OMV, Rompetrol, LukOil, Mittal Steel, Electrica, Alro Slatina, Carpatcement, Holcim, Lafarge, Nuclearelectrica, Altex, Bricostore, Carrefour si Praktiker. Moeller Electric Romania a fost infiintata in 1997.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.