CSSPP a anuntat administratorii fondurilor de pensii obligatorii (pilon II) ca va trebui sa transmita ultimul raport bilunar catre Casa Nationala de Pensii (CNPAS) pana pe 25 ianuarie. CNPAS va actualiza Registrul participantilor pe 5 februarie si va
CSSPP a anuntat administratorii fondurilor de pensii obligatorii (pilon II) ca va trebui sa transmita ultimul raport bilunar catre Casa Nationala de Pensii (CNPAS) pana pe 25 ianuarie. CNPAS va actualiza Registrul participantilor pe 5 februarie si va completa tabelul centralizator pentru fiecare fond de pensii obligatorii.
Pe 8 februarie, CNPAS va transmite, in scris, rezultatul procesului initial de aderare catre CSSPP si administratori.
Potrivit regulamentului in vigoare, persoanele inscrise in Registrul participantilor si cu un singur act de aderare raportat la CNPAS sunt validate, in timp ce persoanele cu mai multe acte individuale de aderare semnate sau validate temporar in cadrul unei raportari bilunare anterioare sunt invalidate si inscrise in tabelul electronic al dublurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.