Luni, 21 ianuarie la Los Angeles sunt anuntate, de catre actrita Lindsay Lohan nominalizarile pentru Premiile Zmeura de Aur. Cu doar o zi inaintea anuntarii nominalizarilor pentru Premiile Oscar,  Zmeura de Aur, aflata la cea de-a 28-a

Luni, 21 ianuarie la Los Angeles sunt anuntate, de catre actrita Lindsay Lohan nominalizarile pentru Premiile Zmeura de Aur. Cu doar o zi inaintea anuntarii nominalizarilor pentru Premiile Oscar, Zmeura de Aur, aflata la cea de-a 28-a editie dezvaluie anual numele celor care s-au facut remarcati in sens negativ. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la 23 februarie. De la 'cel mai prost film' la 'cel mai prost cuplu de pe ecran' sau 'cel mai prost realizator', aceasta intalnire 'recompenseaza' cele mai proaste productii hollywood-iene. Premiul consta intr-o zmeura aurita, estimata la aproximativ 4,97 dolari americani... Prin urmare, pe lista premiilor cinematografice, Zmeura de Aur este cea pe care nu si-o doreste niciun actor. Pe lista nominalizarilor din acest an figureaza Lindsay Lohan nominalizata la categoria 'cea mai proasta actrita' pentru interpretarea din filmul 'I Know Who Killed Me', fiind urmata de Eddie Murphy nominalizat si el la categoriile 'cel mai prost actor' pentru prestatia sa din filmul 'Norbit' (in care interpreteaza trei personaje, inclusiv o femeie obeza) si 'cel mai prost actor intr-un rol secundar' in 'Mr. Wong'. Alti nominalizati includ nume mari precum Nicolas Cage 'pentru cel mai prost actor' in 'Ghost Rider', 'National Treasure: Book of Secrets' si 'Next', Nicole Kidman pentru 'cea mai proasta actrita' in 'The Invasion' si 'The Golden Compass' fiind urmata de Mandy Moore pentru 'cea mai proasta actrita' in 'Because I Said So' si Orlando Bloom pentru 'cel mai prost actor' in 'Pirates of the Caribbean: At World's End', Dustin Hoffman pentru 'cel mai prost cuplu de pe ecran' in 'Mr. Magorium's Wonder Emporium' si 'cel mai prost film horror' 'Aliens vs. Predator: Requiem'.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.