Un film deosebit de controversat, care aduce critici acerbe islamului, va fi transmis saptamina aceasta de o televiziune olandeza. Pelicula a fost realizata de un politician de extrema dreapta, care a avertizat ca va difuza imagini cu un Coran rupt s
Un film deosebit de controversat, care aduce critici acerbe islamului, va fi transmis saptamina aceasta de o televiziune olandeza. Pelicula a fost realizata de un politician de extrema dreapta, care a avertizat ca va difuza imagini cu un Coran rupt si profanat in fata camerelor de luat vederi.

Politia olandeza se pregateste deja pentru o reactie violenta din partea comunitatii musulmane si a cerut trupelor antitero sa elaboreze un plan de actiune in caz de urgenta. Olandezii care circula in strainatate au fost sfatuiti sa se inscrie pe listele de evidenta de la ambasade, pentru a putea fi protejati la nevoie. La rindul lor, diplomatii au inceput deja sa dea declaratii explicative cu privire la controversatul film, in speranta ca vor atenua impactul imaginilor. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.