Rusia e pregatita sa foloseasca forta, inclusiv armele nucleare, pentru a se apara si pentru a preveni unele catastrofe. Afirmatia a fost facuta de seful de Stat Major de la Moscova, generalul Iuri Baluievski, intr-un discurs transmis in direct pe po
Rusia e pregatita sa foloseasca forta, inclusiv armele nucleare, pentru a se apara si pentru a preveni unele catastrofe. Afirmatia a fost facuta de seful de Stat Major de la Moscova, generalul Iuri Baluievski, intr-un discurs transmis in direct pe postul national de televiziune. Baluievski a precizat ca tara sa nu intentioneaza sa atace pe nimeni, dar e bine ca liderii si partenerii mondiali sa inteleaga clar pe ce pozitie se afla. Analistii spun ca afirmatiile generalului nu reprezinta o schimbare in politica Moscovei, ci mai degraba o noua provocare adresata Occidentului intr-un moment tensionat. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.