Bursa de Valori Bucuresti a scazut cu 4,3%, pentru a doua oara in ultimele 10 luni. Indicele BET-C, care masoara media cotatiilor tuturor companiilor listate, a scazut 4,3%, in vreme ce indicele BET, care compara cotatiile celor mai importante compan
Bursa de Valori Bucuresti a scazut cu 4,3%, pentru a doua oara in ultimele 10 luni. Indicele BET-C, care masoara media cotatiilor tuturor companiilor listate, a scazut 4,3%, in vreme ce indicele BET, care compara cotatiile celor mai importante companii listate, a pierdut 4,6%. SIF-urile au scazut in medie cu 5,01%.
Cealalta corectie de peste 4% din ultima vreme s-a produs chiar saptamana trecuta. Scaderile au sosit ca urmare a scaderilor foarte mari de pe bursele internationale.
Titlurile SIF Oltenia au pierdut 4,62%, iar actiunile SIF Moldova au scazut cu 4,23%. Dintre cele mai importante companii prezente la BVB, titlurile BRD au scazut si ele cu 6,67%, Broker Cluj a scazut cu 6,47%, Impact a pierdut 7,28%.
Cele mai mari scaderi au fost inregistrate de Mecanica Ceahlau, a carei actiune a scazut cu 13,33%, Energopetrol cu 9,23% si Armatura Cluj, cu 8,67%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.