Cineastul american Oliver Stone si-a propus sa faca un film despre viata si presedintia lui George W. Bush, informeaza publicatia Variety. Pelicula ''Bush'' ar urma sa-l aiba in rolul principal pe actorul Josh Brolin si, daca va obtine rapid finantar
Cineastul american Oliver Stone si-a propus sa faca un film despre viata si presedintia lui George W. Bush, informeaza publicatia Variety. Pelicula ''Bush'' ar urma sa-l aiba in rolul principal pe actorul Josh Brolin si, daca va obtine rapid finantarea necesara, filmarile ar putea incepe in aprilie, pentru ca pelicula sa ajunga in salile de cinema pana in momentul alegerilor prezidentiale din SUA, in noiembrie, ori al instalariii noii administratii, in ianuarie 2009.

Stone afirma ca, in pofida asocierii sale cu criticile fata de razboiul din Irak, nu intentioneaza sa faca un film anti-Bush. ''Va fi o abordate 'din culise', similara cu cea din 'Nixon', care va incerca sa arate cum este sa fii in pielea lui. Dar, daca 'Nixon' a fost o simfonie, acesta va fi mai mult o piesa de muzica de camera si cu o tonalitate mai putin sumbra. Ideile mele politice au devenit un cliseu pentru multi, dar este o abordare superficiala. Ma intereseaza oamenii, am o empatie fata de Bush ca fiinta umana, la fel cum am simtit si pentru Castro, Nixon, Jim Morrison sau Alexandru cel Mare'', a declarat regizorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.