Femeia suferea de depresie pentru ca isi pierduse locul de munca, dar si pentru ca fostul iubit nu voia sa-i recunoasca copilul.

O tinara de 21 de ani s-a aruncat simbata de la etajul 5 al unui imobil din Bucuresti, avind fetita de doi ani in brate. Amindoua au murit. Anchetatorii spun ca femeia suferea de depresie de citeva luni pentru ca se afla in proces de paternitate si ramasese fara loc de munca. De altfel, ea isi pusese in tema rudele ca intentioneaza sa-si curme viata pentru ca totul ii mergea prost.

Simbata, in jurul orei 14.00, Cristina Dactu a hotarit sa se sinucida. In planul sau sinucigas a inclus-o si pe Sorina, fiica sa de numai doi ani. Pentru a nu fi oprita de locatarii din casa de pe Strada Ion Ghica, din sectorul 3, cumnatul sau si fiul acestuia, a incuiat usa camerei. A luat copila in brate si s-a aruncat de la fereastra apartamentului situat la etajul 5.

Rudele au declarat anchetatorilor ca fata a adus in discutie de citeva ori faptul ca vrea sa isi puna capat zilelor pentru ca „nu mai credea in nimic". Si-a atentionat familia mai ales dupa ce, in urma cu doar citeva luni, a ramas fara serviciu. Cristina a lucrat ca vinzatoare la un magazin. Dar era extrem de afectata si pentru ca fostul iubit nu voia sa o recunoasca pe Sorina ca fiind fiica sa, motiv pentru care a actionat in instanta. Procesul pentru stabilirea paternitatii avea loc la Videle.

Psihologii sint de parere ca acest gen de sinucidere este „de tip demonstrativ", iar depresia suferita de tinara a anulat instinctul matern.