Un fost jucator de polo din Australia, poreclit “mirele fugar” dupa ce a rupt cinci logodne, s-a casatorit in sfarsit cu un top-model local, la cea de-a sasea incercare. Michael Todd (38 de ani) s-a casatorit cu Dane Hedvig Mollin

Un fost jucator de polo din Australia, poreclit “mirele fugar” dupa ce a rupt cinci logodne, s-a casatorit in sfarsit cu un top-model local, la cea de-a sasea incercare. Michael Todd (38 de ani) s-a casatorit cu Dane Hedvig Mollin (34 de ani), la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unei ceremonii surpriza, despre care mireasa a aflat abia cu cateva ore inainte. Prietenii lui Todd - citati de site-ul Independent Online - au precizat ca au pastrat un taxi in asteptare, pentru eventualitatea in care acesta s-ar fi razgandit din nou. Ceremonia - desfasurata la un club de iahting din Rushcutters Bay - a decurs insa fara peripetii. Mireasa, care a fost chipul Coca-Cola intr-o campanie publicitara pentru Europa, a declarat ca sotul ei are nevoie de “atentie si intelegere”. Michael Todd a mai avut patru logodnice, una dintre ele fiind logodita cu el de doua ori. Intrebat ce l-a facut sa se casatoreasca de data aceasta, unul dintre prietenii lui Todd a glumit: 'Tatal miresei este un om urias si infricosator”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.