Un japonez arestat in apropiere de Tokio pentru furtul a doua sticle de bautura dintr-un supermarket avea asupra lui echivalentul in yeni a 60.000 de euro, relateaza Rompres. Barbatul, in varsta de 53 de ani, a fost arestat sambata, 19 ianura

Un japonez arestat in apropiere de Tokio pentru furtul a doua sticle de bautura dintr-un supermarket avea asupra lui echivalentul in yeni a 60.000 de euro, relateaza Rompres. Barbatul, in varsta de 53 de ani, a fost arestat sambata, 19 ianuraie, pentru furtul a doua sticle de bautura dintr-un magazin din Kawasaki, localitate situata la periferia capitalei Tokio, marfa care valora in total 256 de yeni, a informat politia japoneza. Dupa ce barbatul a fost adus la post, politistii au observat ca buzunarele suspectului erau bombate in mod ciudat. Au efectuat o perchezitie corporala aprofundata si au descoperit asupra sa 9,6 milioane de yeni (60.000 de euro), bagati in saci de plastic. Hotul, care este somer si locuieste impreuna cu mama sa, a declarat la politie ca nu are incredere in banci si ca pastreaza intotdeauna toti banii asupra sa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.