Majoritatea australienilor isi doresc sa aiba sau au avut deja parte de o experienta sexuala in timpul unei calatorii cu avionul, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o companie de turism, informeaza AFP. Din cele 1.100 de persoane c

Majoritatea australienilor isi doresc sa aiba sau au avut deja parte de o experienta sexuala in timpul unei calatorii cu avionul, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o companie de turism, informeaza AFP. Din cele 1.100 de persoane care au participat la sondajul realizat de totaltravel.com, 60% au declarat ca apartin sau doresc sa apartina exclusivistului "mile-high club", un grup care reuneste persoanele care au facut sex in avion, printre care se numara si actorul Ralph Fiennes. Acesta a avut o experienta sexuala cu o stewardesa, care lucra pentru compania aeriana australiana Qantas, in toaleta avionului cu care zbura din Australia in India. Stewardesa, care a povestit acest lucru unui tabloid britanic, a fost ulterior concediata. "Ralph Fiennes este magnific, iar alchimia dintre noi a fost incredibila. Este cel mai bun amant pe care l-am avut", a declarat femeia pentru Sunday Mirror.
De asemenea, 42% dintre participantii la sondaj au declarat ca nu apreciaza perspectiva unui act sexual in toaleta stramta a unui avion, in timp ce 12% au recunoscut ca au avut deja o astfel de experienta. "Pasagerii sunt in mod vizibil in cautarea unor tipuri de divertisment mai stimulatoare decat vizionarea unui film in timpul zborului", a declarat Paul Fisher, director de marketing al totaltravel.com.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.