Vineri, 25 ianuarie, primesti

impreuna cu editia de Weekend a Cotidianului

DOZA DUBLA DE PRISON BREAK

DVD 6 - Episoadele 11 si 12

Starul din „Prison Break" a facut pe eroul si in realitate: a sarit in ajutorul unei mame paralizate de spaima si i-a resuscitat copilul care se sufoca. Intre doua evenimente de promovare a serialului „Prison Break", adus in Romania in premiera pe DVD de Cotidianul, o partida de surf si petrecerea sarbatorilor de iarna, Dominic Purcell si-a facut timp si sa ajute un copil aflat la ananghie. Cel putin asta sustine actorul, plin de modestie, intr-un interviu de la inceputul lunii ianuarie acordat publicatiei „E!online".

„Calatoream impreuna cu fratele meu spre coasta de vest a Irlandei, cind am vazut la marginea drumului o doamna foarte speriata care tipa. Am tras pe dreapta si l-am zarit pe copilul ei vinat la fata, care evident se sufoca. Eu si fratele meu l-am resuscitat si a supravietuit", reconstituie scena actorul. Intrebat de reporter cum se face ca e priceput intr-ale primului ajutor, Purcell spune ca atunci cind ai patru copii „stii genul asta de lucruri". „Dar ce mi s-a parut bizar dupa aceea a fost ca ne aflam in casa unui strain, undeva prin apropierea drumului de unde am sunat la ambulanta, si proprietarul casei respective a cerut o poza cu mine si un autograf. A fost bizar. Eu si fratele meu sintem supereroi", povesteste amuzat Purcell.

Schimbind tonul interviului, jurnalista de la „E!online" il iscodeste pe Dominic Purcell, incercind sa afle incotro se indreapta actiunea din sezonul trei al serialului, care ruleaza in prezent pe micile ecrane din Statele Unite. „Asteptati-va la o evadare - si puteti sa luati in calcul faptul ca suspectii obisnuiti vor incerca sa evadeze o data cu Michael. Citiva reusesc, altii sint lasati in urma", dezvaluie Purcell. In prezent, actiunea se desfasoara intr-o inchisoare din Panama, insa, de aceasta data, Lincoln nu se mai afla dupa gratii. Purcell mai destainuie ca echipa „Prison Break" a filmat o parte dintre scenele din seria a treia in Florida, unde a avut ocazia sa se balaceasca in mijlocul Atlanticului si sa faca scufundari. Australian de origine, deci un obisnuit al sporturilor de apa, Purcell nu se abtine sa-si pirasca mai putin curajosii colegi de platou, pe Wentworth Miller si Bill Fichtner, care au refuzat sa mearga in inima oceanului, de frica rechinilor. Dominic Purcell incheie interviul naruind un zvon potrivit caruia producatorii de la Fox ar pregati un „Prison Break" in varianta feminina, botezat deja in presa de specialitate „Cherry Hill". „La un moment dat s-a incercat sa se faca, dar nu au gasit fata potrivita (n.red. - pentru rolul principal), asa ca pentru moment ideea e in aer", concluzioneaza actorul.

DVD-ul 6 din Colectia „Prison Break", care contine episoadele 11 si 12, se va distribui vinerea viitoare, 25 ianuarie, impreuna cu editia de weekend a ziarului Cotidianul si vor costa impreuna 12,9 lei.