Dansatorii sud-coreeni vor trebui de acum inainte sa castige premii internationale daca doresc sa evite inrolarea in armata tarii, au anuntat autoritatile de la Seul, citate de AFP. Potrivit unei noi reglementari intrate in vigoare de la 1 ianuarie 2
Dansatorii sud-coreeni vor trebui de acum inainte sa castige premii internationale daca doresc sa evite inrolarea in armata tarii, au anuntat autoritatile de la Seul, citate de AFP. Potrivit unei noi reglementari intrate in vigoare de la 1 ianuarie 2008, dansatorii si muzicienii care castiga doar concursuri locale vor trebui sa execute stagiul militar la fel ca toti ceilalti. Reprezentantii organizatiilor dansatorilor si muzicienilor sud-coreeni au criticat aceasta masura, precizand ca ea ar putea pune in pericol carierele artistilor. Dansatorii ar avea de pierdut cel mai mult, intrucat perioada petrecuta in armata le-ar putea “inmuia” muschii. Stagiul militar in Coreea de Sud dureaza 34 de luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.