Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va prelua prin absorbtie firma Baza de Aprovizionare CFR SA, filiala a companiei, operatiune in urma careia capitalul social al administratorului infrastructurii feroviare va fi majorat cu 100.000 de lei, la 47
Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va prelua prin absorbtie firma Baza de Aprovizionare CFR SA, filiala a companiei, operatiune in urma careia capitalul social al administratorului infrastructurii feroviare va fi majorat cu 100.000 de lei, la 479,68 milioane de lei. CFR SA va intra in posesia mijloacelor fixe si obiectelor de inventar ale Bazei de Aprovizionare, potrivit unui proiect de hotarare de guvern elaborat de Ministerul Transporturilor, proprietarul companiei feroviare. Predarea activelor va avea loc in termen de 30 de zile de la intrarea in vigoare a deciziei Guvernului, in baza unui protocol incheiat intre cele doua parti. CFR va prelua si salariatii Bazei de Aprovizionare, cu mentinerea drepturilor salariale prevazute in contractele individuale de munca pana la negocierea noului acord colectiv. Fuziunea a fost aprobata, in 2007, de actionarii celor doua societati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.