O tanara de 15 ani , dintr-o familie de rromi din Focsani, s-a adapostit intr-un centru al Directiei pentru Protectia Copilului dupa ce parintii ei au vandut-o unei alte familii de rromi in schimbul unei camere video. Cuta, mireasa arvunita pentru u
O tanara de 15 ani , dintr-o familie de rromi din Focsani, s-a adapostit intr-un centru al Directiei pentru Protectia Copilului dupa ce parintii ei au vandut-o unei alte familii de rromi in schimbul unei camere video. Cuta, mireasa arvunita pentru un baiat de 17 ani, a fugit de la el chiar in noaptea nuntii, virgina, spre furia socrului. "Nu m-au anuntat nimic. M-au imbracat in mireasa si m-au dus in cartierul Bahne, acolo unde locuieste Laurentiu, cel care trebuia sa-mi fie mire. Am fugit in timp ce ei petreceau. Nu vreau sa ma intorc acasa. M-au vandut pentru o camera video", s-a plans Cuta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.