Incheiem inca o saptamana nebuna in care prezidentul a aruncat galeata de bezina peste taciunii scandalurilor greu domoliti de zapada Sarbatorilor.

Traian Basescu ne-a intinerit cu vreo 20 de ani aducand in actualitate uitatele do

Incheiem inca o saptamana nebuna in care prezidentul a aruncat galeata de bezina peste taciunii scandalurilor greu domoliti de zapada Sarbatorilor.

Traian Basescu ne-a intinerit cu vreo 20 de ani aducand in actualitate uitatele dosare de cadre. Numite capitalist "mape profesionale", mizeriile trecutului comunist au fost scoase din gherutele sobolanilor de arhive si, putin coafate, s-au dovedit numai bune sa-i traga de sub fund Noricai Nicolai scaunul Justitiei pe care visa sa se aseze. A avut vreo importanta faptul ca dosarul era mincinos? A contat ca argumentul prezidentului, cu "omul-nevinovat-trimis-la-puscarie", a fost neadevarat? Nu! Cateva slugi de presa si reporteri care se vad ambasadori i-au sarit in cap femeii, acuzand-o si de ce n-a facut. Te apuca scarba si mai cu foc cand stii ca singurele dosare care nu se gasesc in tara asta sunt ale domnului... Basescu Traian. Ma mir sa aiba si certificat de nastere original!

Despre Traian avem doar marturii orale, viata lui este ca un basm, povestit din gura in gura. Dar sunt unii care incearca pe microfilme, sa afle cate ceva! Prostii, o joaca!

A venit bomba cu "Profesorul". Asta da stire. Greu de combatut, greu de ascuns, greu de astupat canalele de stiri si despicatul firului in
patru de pe ghergheful analistilor. Si uite ca "Profesorul" a reusit. A dat doar intr-o zi 8 (opt) ministri pe mana Parchetului. Sa vada tara pestii cei mari. Dosarele lor sunt subtiri, acuzele fara probe solide, dar, ma rog, sa rontaim nume mari ca pe seminte la meci. Vazand si auzind "Profesorul" ca numele-porecla care-l atinge rau la mapa profesionala tot mai fumega, a trantit peste el dosarul de criza - transferurile fotbalistilor. åsta da subiect dat de tocit la turcesti si tutari. A fost scoasa la public in premiera si mustata lui Gigi, ca suprema munitie. Si are toata tara ce vorbi: cat au luat Gigi si MM, ce au dat Borcea si Tata Jean. Toata lumea e in clocot chiar daca nu se pricepe la fotbal. Scopul pare atins.
"
Profesorul" intra in adormire.

Dar daca...

Atunci o prezentam pe Elodia. De mana cu presedintele. Vie. Asa cum i-a adus "Profesorul" pe rapitii din Irak.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.