Provocare. Sportivii de la Stiinta Bacau au "evadat" din camerele hotelului "Ceahlau", unde se aflau in cantonament, si s-au incaierat cu niste oameni cu chef de scandal Dragos Bursuc, Mircea Muraru si Chike Osita Onyejekwe, handalisti la Stiinta De
Provocare. Sportivii de la Stiinta Bacau au "evadat" din camerele hotelului "Ceahlau", unde se aflau in cantonament, si s-au incaierat cu niste oameni cu chef de scandal Dragos Bursuc, Mircea Muraru si Chike Osita Onyejekwe, handalisti la Stiinta Dedeman Municipal Bacau, au trimis direct la spital trei nemteni beti, dupa ce au fost atacati de acestia in barul hotelului "Ceahlau". Conflictul a izbucnit miercuri dimineata, la ora 02.30, atunci cand Muraru a fost lovit cu o sticla in mana. In ajutor i-au sarit cei doi colegi ai lui, care au dat cu pumnii in dreapta si-n stanga pana cand niciunul dintre atacatori nu a mai ramas in picioare. Victimele furiei sportivilor au fost duse la spital de catre politistii si jandarmii sositi acolo. Desi aveau traumatisme cranio-cerebrale si toracice, acestea au refuzat internarea. Cei trei handbalisti au ramas in hotel. Echipa de handbal Stiinta Bacau se afla in cantonament la Piatra Neamt, iar sefii clubului au aflat, cu stupoare, despre cele intamplate. "Nu-mi vine sa cred. I-am pus pe jucatori sa dea declaratii. Daca e adevarat, atunci se va merge pana la excluderea lor din lot. Avem un program strict. Stingerea este la ora 22.20. Nimeni nu are voie sa iasa din camere dupa acea ora", a declarat antrenorul echipei, Gabriel Armanu. Managerul echipei, Dorel Sanie, spune, si el, ca handbalistii vor fi aspru pedepsiti. Sportivii au iesit "pe blat" din camere pentru a face o noapte de pomina in barul aflat la etajul al 12-lea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.