Ministrul Justitiei, Teodor Melescanu, a anuntat ca nu poate da curs solicitarii presedintelui Traian Basescu privind pe cei opt actuali sau fosti ministri, intrucat documentatia primita de la presedintie nu contine dosarele propriu-zise ale acestor
Ministrul Justitiei, Teodor Melescanu, a anuntat ca nu poate da curs solicitarii presedintelui Traian Basescu privind pe cei opt actuali sau fosti ministri, intrucat documentatia primita de la presedintie nu contine dosarele propriu-zise ale acestora, conform legii, in acest sens adresand o scrisoare sefului statului. Acesta a precizat ca specialistii din minister au verificat documentatia primita de la presedinte, constatand ca aceasta este incompleta. Ei sustin ca au primit doar referatele procurorilor de caz si ale procurorilor-sefi, dar lipsesc dosarele propriu-zise. Demnitarii trimisi in judecata sunt: Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.