Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat ieri ca i-a fost ascultata o convorbire telefonica pe care a avut-o la inceputul saptamanii cu presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu.

"Am auzit in receptor zgomote stridente, ca de banda audio sau discheta, derulata cu mare rapiditate, dupa care convorbirea a fost intrerupta", a povestit Vadim Tudor adaugand ca i-a cerut directorului SRI George Maior sa declanseze o ancheta "pentru a se stabili daca abuzul a fost savarsit de cei din subordinea lui sau de vreun alt serviciu secret, legal sau ilegal".

Existenta unor "zgomote neobisnuite" in telefon cu ocazia unei convorbiri cu Vadim a fost confirmata si de Vacaroiu, prin purtatorul sau de cuvant. Acesta s-a ferit insa sa afirme ca respectiva convorbire a fost interceptata. "Au fost niste zgomote neobisnuite, dar nu pot sa afirm cu certitudine ca a fost interceptata convorbirea dintre mine si senatorul Vadim Tudor", a precizat Vacaroiu, potrivit purtatorului sau de cuvant, Andrei Alexandru.