Precedent. Adriana si Claudiu sunt cei care l-au ajutat pe Traian Basescu sa ajunga presedinte Creatoarea de moda Irina Schrotter ii are pe post de consilieri pentru campania electorala de la Iasi pe nu mai putin celebrii Adriana si Claudiu Saftoiu,
Precedent. Adriana si Claudiu sunt cei care l-au ajutat pe Traian Basescu sa ajunga presedinte Creatoarea de moda Irina Schrotter ii are pe post de consilieri pentru campania electorala de la Iasi pe nu mai putin celebrii Adriana si Claudiu Saftoiu, care l-au consiliat si pe Traian Basescu. Desi in oras se zvoneste deja ca acestia conduc echipa de campanie a creatoarei de moda, Schrotter nu a confirmat informatia. Ne-a marturisit, insa, ca acesti doi fosti consilieri ai presedintelui nu sunt straini de campania sa pentru functia de primar al Iasiului. "Tot ce pot sa va spun este ca sunt prietena de multi ani cu sotii Saftoiu si ca, intr-adevar, ma sfatuiesc cu ei. Totusi, deocamdata, nu vreau sa fac publica echipa mea de campanie. Acest lucru se va intampla abia spre sfarsitul lunii februarie", ne-a declarat Irina Schrotter. Creatoarea de moda a renuntat, la finele anului trecut, la podium pentru a candida la functia de primar. Designerul este candidat independent si se va infrunta in campanie cu actualul primar Gheorghe Nichita din partea PSD si rectorul Universitatii "Al. I. Cuza", Dumitru Oprea din partea PDL.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.