Britanicii vor sa investeasca serios in domeniul imobiliar din Romania, in mod special in proprietati situate in statiuni turistice. Conform site-ului britanic aboutproperty.co.uk, un apartament cu trei camere intr-o statiune costa circa 100.000 de
Britanicii vor sa investeasca serios in domeniul imobiliar din Romania, in mod special in proprietati situate in statiuni turistice. Conform site-ului britanic aboutproperty.co.uk, un apartament cu trei camere intr-o statiune costa circa 100.000 de lire sterline, cu 40% mai putin decat in cazul altor statiuni est-europene. Expertii prognozeaza, insa, ca preturile ar putea creste cu 15-25% pe parcursul urmatoarelor 12 luni, scumpirea fiind, partial, si urmare a lansarii unor noi curse aeriene low-cost (precum Easyjet si Ryanair), operate de companii britanice. Analistii britanici mizeaza si pe frumusetea naturala si culturala a Romaniei, dar si pe atractivitatea oraselor medievale din Transilvania, a Marii Negre sau chiar a Bucurestiului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.