Intretinuta. Cu un iubit care are o avere de 14,5 miliarde de dolari, actrita duce o viata lipsita de griji Revista americana "In Touch Weekly" a alcatuit, recent, un clasament al starurilor de la Hollywood care au reusit sa puna mana pe iubiti boga
Intretinuta. Cu un iubit care are o avere de 14,5 miliarde de dolari, actrita duce o viata lipsita de griji Revista americana "In Touch Weekly" a alcatuit, recent, un clasament al starurilor de la Hollywood care au reusit sa puna mana pe iubiti bogati. Castigatoare absoluta a fost desemnata actrita mexicana Salma Hayek, al carei logodnic, omul de afaceri Franiois-Henri Pinault, are o avere estimata la 14,5 miliarde de dolari. Magnatul francez, cu care Salma are si o fetita in varsta de cateva luni, pe nume Valentina, este proprietarul companiei PPR, care detine marcile Gucci, Yves Saint-Laurent, Stella Mccartney si Balenciaga. Desi se zvonea ca Hayek si Pinault se vor casatori de Craciun, evenimentul nu a avut inca loc, gurile rele speculand ca Franiois-Henri nu a terminat inca de redactat conditiile din contractul prenuptial. Mai putin descurcarete In topul realizat de revista americana mai figureaza insa si alte nume grele de la Hollywood. Este vorba despre cantareata si actrita Jessica Simpson (locul 3), al carei iubit, jucatorul de fotbal american Tony Romo, tocmai a incheiat un contract in valoare de 67, 5 milioane de dolari sau de Geri Halliwell (locul 4), combinata cu magnatul rus Evgheni Lebedev. In a doua jumatate a topului figureaza si Ivanka Trump, Uma Thurman, Anne Hathaway, Beyonce Knowles sau Jessica Biel, care nu au reusit sa se orienteze "decat" catre niste iubiti milionari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.