Nu a suportat despartirea de nevasta si de copil si s-a spanzurat. Fostul director adjunct de la finante si director al Postei Romane - Brasov pana la sfarsitul lui 2006, Ioan Bara, in varsta de 51 de ani, a fost gasit spanzurat in baia apartamentul
Nu a suportat despartirea de nevasta si de copil si s-a spanzurat. Fostul director adjunct de la finante si director al Postei Romane - Brasov pana la sfarsitul lui 2006, Ioan Bara, in varsta de 51 de ani, a fost gasit spanzurat in baia apartamentului pentru ca nevasta l-a parasit si a luat si copilul cu ea. "Am avut probleme si ma hotarasem sa divortez. Am luat copilul si m-am mutat de acasa, insa nu pot sa cred ca a fost asa de afectat." In aceeasi zi in care femeia s-a mutat din apartamentul conjugal, barbatul si-a pus streangul de gat in baia apartamentului. Dupa doua zile, vecinii au sunat la serviciul unic de urgenta 112 si au sunat-o si pe sotia lui. Erau alarmati ca lumina in sufragerie era aprinsa non-stop si la usa nu raspundea nimeni. Pompierii au constatat ca barbatul murise de doua zile. Bara a lasat un bilet de adio in care isi explica gestul. El mai este cunoscut in Brasov si ca cel mai mare fan al echipei FC Brasov, echipa pentru care a compus si imnul pe care acum il fredoneaza toti suporterii echipei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.