O tanara de 21 de ani si fetita acesteia, de numai un an, au murit zdrobite de asfalt, dupa ce femeia s-a aruncat de la etajul 5, in curtea Bisericii Ruse din centrul Capitalei. Medicul de pe ambulanta care s-a deplasat la locul evenimentului a decl
O tanara de 21 de ani si fetita acesteia, de numai un an, au murit zdrobite de asfalt, dupa ce femeia s-a aruncat de la etajul 5, in curtea Bisericii Ruse din centrul Capitalei. Medicul de pe ambulanta care s-a deplasat la locul evenimentului a declarat femeia s-a aruncat de la geamul unui apartament de la mansarda imobilului si ca victimele erau decedate cand a ajuns echipajul. Potrivit anchetatorilor, in apartamentul de unde s-a aruncat femeia se mai aflau sora, fratele si cumnata acesteia, care au declarat ca erau toti in casa in momentul in care s-a aruncat tanara. Familia indurerata a povestit ca sinucigasa era extrem de suparata, pentru ca tatal fetitei nu si-a recunoscut copilul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.