Atent. "Puriul" l-a cazat, ieri, pe managerul lui Philippe Leonard, venit in Romania pentru parafarea intelegerii dintre jucator si clubul Rapid Antrenorul formatiei din Giulesti este foarte grijuliu la intelegerile pe care le face, si, implicit, cu
Atent. "Puriul" l-a cazat, ieri, pe managerul lui Philippe Leonard, venit in Romania pentru parafarea intelegerii dintre jucator si clubul Rapid Antrenorul formatiei din Giulesti este foarte grijuliu la intelegerile pe care le face, si, implicit, cu oamenii carora le intinde palma. Este si cazul aducerii lui Philippe Leonard, transfer realizat in totalitate de tehnicianul "feroviar". "Puriul" s-a ocupat personal de sederea belgianului in Romania, si, mai nou, de instalarea managerului acestuia la Crowne Plaza, acolo unde i-a facut o rezervare din timp. Ieri, Rednic s-a deplasat in jurul orei 14.00 la aeroport, de unde l-a ridicat pe agentul de jucatori venit din Belgia. Acesta va fi, astazi, prezent la semnarea contractului dintre Rapid si fotbalistul pe care-l reprezinta. Leonard isi va pune semnatura pe un contract care se va intinde pana la finele acestui sezon. Dupa ce si-a condus invitatul in hotelul lui George Copos, antrenorul giulestenilor s-a indreptat catre Prorapid, unde urma sa conduca sedinta de pregatire de dupa-amiaza. Insa, nu a plecat cu mana goala. De la intalnirea cu musafirul sau, Mircea Rednic a iesit mai bogat cu un DVD cu o posibila noua achizitie a giulestenilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.