Tragedie in plin centrul Capitalei. O tanara, in varsta de 21 de ani, s-a aruncat, sambata dupa-amiaza, de la mansarda situata la nivelul 6 al unui bloc din strada Ion Ghica, al nr. 7, din spatele Bisericii Ruse, din zona Pietei Universitatii.
Tanara s-a aruncat pe o fereastra, impeuna cu fiica ei, in varsta de doar 2 ani si jumatate, cazand chiar in curtea bisericii din apropierea blocului. Evenimentul s-a produs in jurul orei 15:15, iar la fata locului au ajuns, in scurt timp, simultan echipaje ale Servicviului de Ambulanta, ai grupei operative din cadrul Politiei Capitalei, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie, cadre ale Jandarmeriei Municipiului Bucuresti si procurorul criminalist Octavian Serbanoiu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Capitalei.
Conform primelor date oferite de anchetatori, rezulta ca tanara mama sinucigasa, pe nume Cristina Datcu, locuia in blocul respective fara forme legale, avand o situatie financiara si familiala destul de precare. Ea se afla intr-un process privind stabilirea paternitatii fetitei Sorina Mihaela, intentat tatalui natural al acesteia care a refuzat sa-si recunoasca propria fiica.
Criminalistii sustin ca este vor ba despre o sinucidere, fiind exclusa varianta crimei. Cu toate acestea, anchetatorii urmeaza sa stabileasca modalitatea prinn care copilul a cazut de la etaj.