Mostenescu si Mitrache au dezertat de la Kanal D

Dragos Mostenescu si Emil Mitrache au parasit postul cu management turcesc pentru Prima TV, unde vor aparea intr-un nou serial romanesc. Alaturi de Sebastian Papaiani, Andreea Macelaru S
Mostenescu si Mitrache au dezertat de la Kanal D

Dragos Mostenescu si Emil Mitrache au parasit postul cu management turcesc pentru Prima TV, unde vor aparea intr-un nou serial romanesc. Alaturi de Sebastian Papaiani, Andreea Macelaru Sofron, Liana Maria Petrescu si Adrian Simion, cei doi actori din sitcomurile "La Bloc" si "Gasca" filmeaza, incepind de ieri, pentru "Nimeni nu-i perfect". Serialul isi propune sa sublinieze diferenta dintre generatii, dar si povestea unui tata care ajunge sa faca orice pentru a plati pensia alimentara. In disperare de cauza, acesta este pus in situatia sa se travesteasca pentru a avea un loc de munca. Dragos Mostenescu nu s-a multumit doar cu rolul principal, el implicindu-se si in realizarea scenariului. Regizorul filmului este Daniel Sandu. Primul episod din "Nimeni nu-i perfect" se va difuza pe 11 februarie, la Prima TV. (A.N.)

"La birou" incepe la Antena 1

Primul episod al celui mai bun serial de comedie al momentului este programat pentru simbata, 19 ianuarie, de la ora 22.30.

"La birou", premiat printre altele cu doua trofee Emmy si un Glob de Aur, e facut ca un documentar, astfel incit telespectatorii vor avea surpriza sa vada ca protagonistii nu numai ca sint constienti de prezenta camerei de filmat, dar deseori se si adreseaza direct publicului prin intermediul ei!

Aparent, viata celor citiva angajati ai companiei distribuitoare de hirtie Dunder Mifflin este cenusie si plicticoasa, iar cariera lor, inexistenta. De aceea, ei isi petrec cea mai mare a timpului la birou, inventind originale metode de a-si scoate din minti colegii mai incuiati, dar si modalitati de a-si lua peste picior seful, un tip care se crede cool si spiritual. Trecut de 40 de ani si necasatorit, seful Michael Scott (Steve Carell) si sfaturile lui absurde legate de viata si cariera sint indurate cu greu de angajati. "La birou" este adaptarea americana a serialului britanic cu acelasi titlu si este scris, ca si originalul englezesc, de Ricky Gervais, actor si scenarist al carui umor taios si lipsit de tabuuri a transformat ambele seriale in succese mondiale.

Teo debuteaza la Prima cu o amenda

Postul Prima TV a fost sanctionat cu o amenda in cuantum de 2.500 de lei pentru ca a difuzat spotul promotional al emisiunii "Teo Live", fara identificarea si separarea corespunzatoare prin marcajele de publicitate. De asemenea, nu a respectat integritatea programelor difuzate pe parcursul zilei si nu a informat corect publicul cu privire la concursul anuntat in spot, informeaza Consiliul National al Audiovizualului.

Teo Trandafir va debuta la Prima TV duminica, 20 ianuarie, de la ora 16.30, cu emisiunea "Teo Live". Invitatii vor fi: Impact, Proconsul, 3Sud Est, Serban Huidu si un grup de tinere balerine. Incepind de pe 21 ianuarie, "Teo Live" se va difuza in fiecare dupa-amiaza, de luni pina vineri. Teo s-a mutat la Prima TV la finele anului trecut, impreuna cu echipa sa de 30 de oameni! (A.N.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.