Anchetatorii au largit cercul de suspecti in cazul loviturii mafiote de la Constanta. Victima se afla in afara oricarui pericol.Lista suspectilor in cazul barbatului impuscat joi dimineata la Constanta a fost extinsa. Organele de ancheta au inceput vineri audierile in acest caz, ne-au declarat surse dintre anchetatori. Acestia spun ca au in calcul doua ipoteze cea a unei razbunari a camatarilor si o alta a razbunarii din gelozie.

Tinta atacului, Liviu Dorin Bamburic, a fost operat joi. In urma interventiilor medicilor, care dupa noua ore i-au scos mai multe resturi din corp, acesta si-a revenit si a stat de vorba cu politistii, carora le-ar fi declarat, potrivit acelorasi surse, ca atacatorul este un fost partener de afaceri. In declaratia data autoritatilor acesta a mai specificat ca se astepta sa fie tinta unui astfel de atac, motiv pentru care, in urma cu putin timp si-a angajat un bodyguard.

Omul de afaceri este in continuare internat la terapie intensiva, iar medicii spun ca nici un glonte nu i-a atins vreun organ vital.

Liviu Dorin Bamburic a fost impuscat cu mai multe focuri de arma in scara unui bloc de pe Aleea Hortensiei din Constanta.

Florian Stoian, purtatorul de cuvint al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta a declarat pentru Cotidianul ca "in corpul barbatului se mai aflau inca patru proiectile: unul la femur, al doilea in partea dreapta, sub coasta, si doua la nivelul pubisului". Aceste ultime resturi vor fi extrase, mai spun medicii, in functie de starea pacientului.

Liviu Bamburic este un fost cadru militar, in prezent afacerist. Este patronul clubului "Two", din Piata Ovidiu. Surse din anturajul barbatului au declarat politistilor ca Liviu Bamburic era un impatimit al jocurilor de noroc, deseori cheltuind sume mari de bani la cazinourile din oras. De aceea, nu este exclus ca Bamburic sa fie cautat de membrii unei grupari interlope din Constanta, suparati pentru ca victima ii inselase in afaceri.