Acid. Premierul unui land din Germania considera ca germanii sunt superiori romanilor si ataca decizia Nokia de a-si muta productia din Germania in Romania Premierul landului Renania de Nord-Westfalia, crestin-democratul Jurgen Ruttgers, unul dintre
Acid. Premierul unui land din Germania considera ca germanii sunt superiori romanilor si ataca decizia Nokia de a-si muta productia din Germania in Romania Premierul landului Renania de Nord-Westfalia, crestin-democratul Jurgen Ruttgers, unul dintre principalii critici ai deciziei grupului Nokia de a-si muta uzina din Bochum la Cluj, apare pe Youtube intr-o inregistrare in care pune la indoiala, in fata multimii, calitatile muncitorilor romani. Agentia Newsin a publicat transcrierea declaratiilor de pe Youtube facute de Jurgen Ruttgers in fata muncitorilor de la Nokia, care au aplaudat iesirea la scena a politicianului. "Ma intreb daca ei cred ca oamenii din Romania, care pot, desigur, sa faca si ei treaba buna, sunt mai buni decat angajatii si angajatele de aici, din Bochum. Eu nu cred ca sunt mai flexibili, mai harnici si mai cinstiti decat angajatii si angajatele care au facut pana acum ca firmei Nokia sa-i mearga foarte foarte bine". Inregistrarea, care dureaza putin peste patru minute, a fost postata pe 16 ianuarie. Nokia, numarul unu mondial in productia de telefoane mobile, a anuntat marti ca planuieste sa-si inchida fabrica din orasul Bochum, in Germania, pana la jumatatea anului 2008, si va transfera productia cu preponderenta spre Romania. Autoritatile germane au atacat imediat compania care va lasa pe drumuri 2.000 de oameni. Fabrica Nokia de la Jucu, judetul Cluj, incepe productia in prima decada a lunii februarie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.