Teama. Fosta stagiara de la Casa Alba e terorizata la gandul ca alegerea fostei rivale in dragoste va reaprinde barfele pe seama ei La zece ani de la scandalul sexual provocat de relatia adultera a fostului presedinte american Bill Clinton, Monica L
Teama. Fosta stagiara de la Casa Alba e terorizata la gandul ca alegerea fostei rivale in dragoste va reaprinde barfele pe seama ei La zece ani de la scandalul sexual provocat de relatia adultera a fostului presedinte american Bill Clinton, Monica Lewinsky continua sa fie afectata de aceasta poveste care a facut inconjurul lumii. De cand Hillary Clinton, sotia inselata, are sanse sa devina presedintele SUA, fosta stagiara la Casa Alba nu mai are liniste. Rivala in amor a lui Hillary se teme ca aceasta i-ar putea face probleme daca va castiga alegerile. "Monica nu-si doreste sub nicio forma ca Hillary sa ajunga presedinte. Este chiar terorizata de idee, pentru ca este constienta ca se va vorbi iar despre ea si nu intr-un mod placut. Oricum, este deja nemultumita ca, in campania electorala care se desfasoara in prezent, este imposibil sa se vorbeasca despre fosta prima doamna si sa nu fie amintita povestea de amor dintre Monica si Bill", au declarat surse din anturajul fostei stagiare la Casa Alba. Cuplul prezidential i-a distrus viata Monica, astazi in varsta de 33 de ani, incearca din rasputeri sa treaca neobservata si sa puna capat barfelor pe seama ei. "Vrea sa fie linistita. Oricum, Clintonii i-au distrus viata. Pentru ea a fost, este si va fi foarte greu sa-si gaseasca de lucru undeva, pentru ca Hillary si Bill au relatii peste tot si pot oricand sa-i faca viata imposibila", a afirmat Barbara Hutson, o prietena apropiata a Monicai. Dupa scandalul sexual din ianuarie 1998, Monica a facut tot ce i-a stat in putinta sa-si vada de viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dupa aparitiile televizate din care a castigat sume importante de bani, a devenit creatoare de genti pentru o firma celebra. Ulterior, s-a retras in Marea Britanie unde, in 2006, si-a dat masterul in psihologie sociala, la London School of Economics.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.