Banuiala. Bamburic si-a revenit si a refacut "filmul" evenimentelor, indicandu-l drept dusman al sau pe un anume Samir Amed Samir Amed, unul dintre interlopii constanteni, a fost pus de anchetatori pe lista suspectilor in cazul afaceristului care, i
Banuiala. Bamburic si-a revenit si a refacut "filmul" evenimentelor, indicandu-l drept dusman al sau pe un anume Samir Amed Samir Amed, unul dintre interlopii constanteni, a fost pus de anchetatori pe lista suspectilor in cazul afaceristului care, in noaptea de miercuri spre joi, a fost ciuruit in fata blocului in care locuieste iubita sa. Alaturi de Samir, in atentia autoritatilor se afla mai multi oameni de afaceri, inclusiv cetateni italieni. Cu toate acestea, spun politistii, nu este exclus ca Liviu Dorin Bamburic, patron al clubului "Two" din centrul Constantei, sa fi cazut victima geloziei unei femei, desi barbatul, care este divortat, nu recunoaste ca ar fi fost implicat, in ultima vreme, in vreun scandal amoros. Bamburic a stat de vorba cu anchetatorii, ieri, dupa ce si-a revenit, in ciuda prognosticurilor sumbre date de medici. Afaceristul a povestit ca, in cursul zilei de miercuri, a mers la cazinou insotit de bodyguardul sau. Ulterior a trecut pe la resedinta sa, unde si-a lasat garda de corp si a pornit singur catre locuinta Elenei Neagu, iubita sa. In fata blocului, un barbat mascat, imbracat in negru, inalt de aproximativ 1,75 metri, s-a apropiat la cinci metri de el si a inceput sa traga. Desi Bamburic a spus, de pe patul de spital, ca nu are legaturi cu lumea interlopa, acesta a recunoscut ca unul dintre cei care ar fi avut motive sa ordone un atac impotriva sa este Samir Amed, pe care l-ar fi tras in piept intr-o tranzactie imobiliara. In plus, nici procesele pe care le are pe rol nu-l recomanda ca fiind usa de biserica. Acesta a lucrat ca ofiter la graniceri pana in anul 1996, cand si-a dat demisia. In 2002, pe numele sau au fost deschise mai multe dosare penale, iar in 2003 a primit o luna de inchisoare cu suspendare pe motiv ca a emis 24 de CEC-uri fara acoperire. Tot in 2003, Bamburic s-a aflat in atentia Oficiului pentru Spalarea Banilor, alaturi de Elena Neagu si de alte 17 persoane.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.