Rezolvat. Atacantul columbian Jose Alcides "Pepe" Moreno Mora, de la Independiente, a dezvaluit pentru CANCAN ca este gata sa castige campionatul cu "militarii" Moreno isi pregatea bagajele in scopul calatoriei, duminica dimineata, spre Bucuresti, p
Rezolvat. Atacantul columbian Jose Alcides "Pepe" Moreno Mora, de la Independiente, a dezvaluit pentru CANCAN ca este gata sa castige campionatul cu "militarii" Moreno isi pregatea bagajele in scopul calatoriei, duminica dimineata, spre Bucuresti, pentru a se alatura lotului "ros-albastru", care va pleca, pe 26 ianuarie, in al doilea stagiu de pregatire, ce se va desfasura in Cipru. Prietenul sau, Zapata, a fost unul dintre artizanii acestui transfer. - Buna seara Jose, din Romania te deranjam... - Salut! Cu ce va pot ajuta? - Esti gata sa vii sa joci pentru Steaua? - Sunt pregatit sa arat ce pot. Vin la Steaua cu inima deschisa. Cluburile s-au inteles si eu am ajuns la un acord cu echipa romana. - Zapata a fost cel care te-a convins? - (Rade) Am vorbit cu "Rufai" despre Steaua. El a fost un element principal in aceasta tranzactie. Ma bucur ca voi juca alaturi de el si abia astept sa facem lucruri minunate impreuna pentru noua mea echipa. - Cand ajungi in Romania? - Pai, chiar acum imi pregateam bagajele. Este un drum lung de facut. Asta seara (n. r. - ieri) voi lua avionul si cred ca duminica dimineata voi ajunge la Bucuresti. Atunci voi semna si contractul de joc, dar toate detaliile au fost deja stabilite. - Ce stii despre Steaua? - Am jucat contra lor cand eram la Dinamo Kiev. Am observat atunci ca este o echipa foarte valoroasa, doar ne-au batut cu 4-1. - Fanii Stelei sunt pretentiosi. Ai un mesaj pentru ei? - Vreau sa marchez multe goluri pentru echipa mea si sa arat ca am valoare. Nu ii voi dezamagi! Dayro, indragostit de rom si coniac In afara lui "Pepe" Moreno, la echipa din Ghencea va mai sosi un atacant columbian. Este vorba de Dayro Mauricio Moreno , varf de atac de la Once Caldas, castigator al Cupei Libertadores in 2004. Presa columbiana il descrie ca o mare speranta a fotbalului din patria lui Rene Higuita, dar indragostit de rom si coniac.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.