Alexandra Nastase Sezonul de vanatoare, care se afla in plina desfasurare, a trimis mai multi romani impuscati in ochi direct la Spitalul de Oftalmologie din Capitala. Medicii sunt cu atat mai ingrijorati cu cat numarul persoanelor care s-au prezent
Alexandra Nastase Sezonul de vanatoare, care se afla in plina desfasurare, a trimis mai multi romani impuscati in ochi direct la Spitalul de Oftalmologie din Capitala. Medicii sunt cu atat mai ingrijorati cu cat numarul persoanelor care s-au prezentat la camerele de garda ale unitatii sanitare, cu plagi prin impuscare, a crescut intr-un ritm ametitor. "In ultimele doua luni, am avut pacienti cat nu am inregistrat in cinci ani. Vanatorii ar trebui sa fie mai atenti si sa nu traga la intamplare pentru ca un astfel de accident poate lasa unei persoane traume pe viata", ne-a declarat dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie. Cel mai recent caz este al unui barbat din judetul Giurgiu. Victima a fost operata in regim de urgenta, iar medicii au reusit sa ii extraga o alica de calibru 8 mm, provenind cel mai probabil de la o arma de vanatoare. "A suferit o leziune destul de serioasa, dar, din fericire, nu si-a pierdut vederea. Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu ceilalti pacienti. Mai multi au ramas cu handicap, adica cu vederea scazuta, iar unul dintre ei si-a pierdut vederea complet", a incheiat medicul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.