Bal mascat. Pentru o noapte, capitanul echipei Liverpool a intrat in pielea unui pensionar cu handicap locomotor Steven Gerrard si-a lasat coechipierii cu gura cascata prin costumul ales pentru petrecerea "cormoranilor". Asistat parca de tehnicienii
Bal mascat. Pentru o noapte, capitanul echipei Liverpool a intrat in pielea unui pensionar cu handicap locomotor Steven Gerrard si-a lasat coechipierii cu gura cascata prin costumul ales pentru petrecerea "cormoranilor". Asistat parca de tehnicienii de efecte speciale de la Hollywood, "Stevie" a patruns in Cafe Sports England, deghizat intr-un batranel asezat pe un scuter electric (foto 1). Cu basca pe cap si pipa in gura, fotbalistul nu a fost recunoscut de catre oamenii din jur, un trecator chiar oferindu-se sa-l ajute la intrarea in cafeneaua detinuta de Jamie Carragher. Capitanul lui Liverpool s-a postat intr-un colt, intr-un final fiind recunoscut dupa voce de colegii sai de echipa. Altii, care au impresionat prin alegerile facute, au fost Peter Crouch, "la bordul" unui costum de pinguin (foto 2) sau Sami Hyypia (foto 3), deghizat intr-un fioros viking. Postura de Elvis Presley l-a facut pe Dirk Kuyt (foto 4) sa se simta "Rege" timp de o seara. In schimb, fundasii Riise (foto 5) si Finnan (foto 6) au imbracat toalele unor personaje de desen animat: Batman si Beetlejuice. Danezul Daniel Agger (foto 7) a intrat in pielea unui punkist, iar gazda show-ului, Jamie Carragher, s-a transpus in pielea cantaretului galez Rhydian, cunoscut in urma emisiunii "X Factor". Mohammed Sissoko a venit costumat in... Ossama Ben Laden. Antrenorul Rafa Benitez a lipsit de la petrecere, care a fost amanata in luna decembrie din cauza jafului abatut asupra casei lui Gerrard.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.